Hvilken shampoo bruger Barbara Moleko? Her er vores bud…

Noget af det allermest ikoniske ved Barbara Moleko, er helt sikkert hendes hår. Hendes helt utroligt smukke krøller, der sidder højt på hovedet er en af de ting, som folk elsker, og kender Moleko allerbedst på. Det er svært, ikke at drømme om at få lige så lækre, velplejede krøller som hende. At hendes hår ser ud som det gør, har naturligvis noget at gøre med hendes sydafrikanske aner. Hun er nemlig født af en mor fra Danmark, og en far fra Sydafrika. 

Men for at få så smukke krøller, så bruger hun helt sikkert også en rigtig god shampoo, som kan pleje dem. Det har været umuligt at finde noget, hvor hun selv udtaler sig, om hvilke hårprodukter hun bruger, så her er vores bud: 

Tre gode bud

  1. Shampoo fra Vivasan

Den fantastiske shampoo fra Vivasan er et godt bud på hvilken shampoo Barbara Moleko kunne bruge. Denne shampoo lavet med 100 % naturlige ingredienser, og er usædvanlig plejende og nærende, idet den også har funktion som en hårtabs shampoo. Denne shampoo styrker, og genopbygger, og giver dermed smukt og fyldigt hår, ligesom Barbara. Desuden har den også fokus på at pleje hovedbunden, hvilket er en ofte overset egenskab ved shampooer. 

  1. Zenz shampoo til afrohår

Denne shampoo fra zenz kan købes i matas til en rimelig pris, og så er den anbefalet til folk med afrokrøller, som barbaras. Den er svanemærket, og indeholder økologiske olie fra avocadoer og aloe vera. Den har også vundet AllergyAward 2017 for bedste hudvenlige produkt for professionelle.

  1. Shampoo fra Maui Moisture uden sulfat

Shampooen fra Maui Moisture inneholder ikke sulfat. Sulfat er et af de stoffer i shampooer, der er med til at rense håret, og få det til at skumme ekstra meget. 

Dog er mange mærker begyndt at undgå sulfat, fordi at det kan være hårdt mod hår og hovedbund. Sulfaten er nemlig med til at fjerne al fedt, som derfor kan medføre tørhed og i nogle tilfælde kløe. Manglen på naturligt forekommende fedt, kan også medføre at håret kan blive tynget, og kedeligt. Det er naturligvis ikke for alle, at det sker, men mange folk med krøllet hår, er begyndt at undgå sulfat, fordi at de oplever at få mere spil i deres krøllede hår af at undgå det. Man kan i hvert fald sagtens sige, at der er massere af spil i Barbara Molekos hår, og det kan være fordi at hun har valgt at gå efter shampooer der ikke indeholder sulfat

Ingen “one size fits all”

Alles hår er forskelligt, så hvad der virker for en person, med en type hår, virker måske ikke for en anden. Derfor har vi prøvet at foreslå tre shampooer med forskellige kvaliteter, så du kan prøve dig frem, og forhåbentligvis finde den der passer til dig. Det er værd at læse op på din egen hårtype, og så forsøge at finde produkter der er lavet specifikt til den. Især for folk med krøller, er det vigtigt ikke at bruge produkter der tynger håret for meget ned, som får krøllerne til at rette sig ud. Omvendt kan sådanne produkter være med til at styrke håret, hvis du har fladt, tyndt hår. Lyt til dit hår og dig selv, den perfekte shampoo er derude.