Med Barbara Moleko i dobbeltsengen: 3 tracks der hjælper dig med at sove

Med Barbara Moleko i dobbeltsengen: 3 tracks der hjælper dig med at sove

Har du problemer med at sove? Så kunne du prøve at se, om du bedre kan slappe af, hvis du sætter noget god, afslappende musik på.

Mange musikere har lavet gode slumrenumre… Også Barbara Moleko. Og disse numre kan du høre mere om i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på de 3 bedste tracks fra Barbara Moleko til dig, der har søvnproblemer.

OBS: Musik kan aldrig erstatte personlig hjælp mod søvnproblemer. Husk derfor på at dette guide kun kan give dig ekstra inspiration og information. Hvis du har alvorlige, vedvarende søvnproblemer, bør du kontakte en professionel.

I første omgang – Sikr dig nu at din seng er i orden

Sengen er fundamentet for den gode søvn. Så inden vi går videre med Barbara Moleko, vil vi blot anbefale, du sikrer dig, at din seng er i orden.

Der er mange steder, du kan finde hjælp til at finde den bedste seng. Eksempelvis hos Sengeguruen.dk der på deres hjemmeside præsenterer toplister over en række af de mest populære sengetyper.

Se eksempelvis indlægget her hvor du kan få hjælp til at finde den bedste dobbeltseng. På listen finder du bl.a. billige dobbeltsenge, høje dobbeltsenge og dobbeltsenge med opbevaring / skuffer… Bare for at give dig et indtryk af, hvor bredt artiklerne på hjemmesiden behandler deres emner!

De 3 tracks

Således klædt på til at finde en ny, god dobbeltseng, er det nu tid til at tale om de søvndyssende numre fra Barbara Moleko.

1. Tag min hånd

“Tag min hånd” er tophittet på Barbara Molekos seneste album Bapsz fra 2015. Det er en drømmende sang, der starter blødt ud og derfra ligeså stille bygger intensiteten op – heldigvis dog uden at nå en intensitet der for alvor vil gøre dig vågen påny. Det er således et rigtig fint første nummer til din Barbara Moleko sove-playliste. Som du så senere kan følge op med de mere lowbeat numre fra vores liste her.

2. Aldrig hjem

På “Aldrig hjem” er synth’en fra “tag min hånd” skiftet ud med akustisk guitar og et solidt, henførende beat. Et beat der ligeså stille vil hjælpe dig på vej mod drømmeland!

Ligesom “Tag min hånd” så er “Aldrig hjem” også fra Barbara Molekos album Bapsz. Her er det et lidt overset track. Det fremgår således ikke blandt de mest aflyttede Barbara Moleko-sange på Spotify…. Lad dig dog ikke narre af det. “Aldrig hjem” er et nummer, der på én gang har kant og en forførende naturlighed over sig.

3. Sådan nogen som os

Der er ikke noget som velkendte sange, der kan få os til at slappe af… Og det er netop, hvad
Barbara Moleko præsterer i hendes cover-version af Poul Krebs kæmpehit “Sådan nogen som os”.

I Barbara Molekos version af “Sådan nogen som os” er Poul Krebs lidt røvballede slagkraftige stil skiftet ud med et mere nænsomt take på sangen over dem alle om jagten på den eneste ene.

Sangen er fra 2014 og blev til i forbindelse med TV2-programmet “Toppen af Poppen”.

Vi håber guiden her har været en hjælp til at sammensætte din egen personlige playliste med søvndyssende Barbara Moleko numre. God arbejdslyst med at få den gode søvn tilbage!