Musik til flyveturen

Musik til flyveturen

Herunder vil vi give dig en grundig guide til, hvad der anbefales at have med på din flyvetur. Det kan være, at din flyvetur er lang. Nogle flyselskaber sætter nogle gode film på skærmen. Men hvis du ikke er til film og højder, kan det være en god idé at lave din egen playliste. Sørg for, at det er stille og roligt musik, og lad være med at skrue for højt op. Det kan måske genere din sidemakker.

Lang eller kort rejse

Hvis du skal på en kortere rejse, er det ikke nødvendigt at pakke hele den store kuffert. Undersøg hvilke muligheder du har for at medbringe din bagage. Måske du kan spare kufferten væk og kun have din håndbagage med. Det er muligt at have din musikafspiller med i håndbagagen. Hvis du skal rejse længere og har medbragt en kuffert, så husk at din musikafspiller skal i håndbagagen. Få evt. flere råd i denne danske artikel.

Hvorfor musik?

Hvis du er knap så glad for at gå i en lufthavn alene, lider af højdeskræk, ikke kan lide mange mennesker på samme sted eller noget helt andet, så vil musikken kunne hjælpe med at berolige dig. Selvfølgelig er det ikke beroligende at høre en stor fed rockkoncert via din playliste. Find hellere noget stille og roligt musik. Hav lydniveauet i en passende højde, så du stadig kan følge med i hvornår du bliver kaldt til din gate og samtidig kan høre hvad andre mennesker siger. I hvert tilfælde, hvis de snakker til dig.

Fordelen ved musik:

  • Beroliger og stimulere dine sanser
  • Er afslappende, hvis du hører det rigtige musik
  • Får dig i godt humør, som gør at du føler dig bedre tilpas

Ulempen ved musik

  • Findes de?

Der findes ikke mennesker, der på en eller anden måde ikke kan lide musik. Hvis det er musik fra egen playliste, har man jo selv valgt hvilke numre der skal afspilles. Er det en længere flyvetur, så sørg for at have godt med numre på din udvalgte playliste. Det kan det jo være du har sange nok til hele rejsen. Der findes rigtig mange der har behov for at sove med musik i ørene, hvis du er en af dem, skal du læne dig tilbage i sædet og nyde turen. Kan du ikke lide højden på flyveturen? Så luk dine øjne, lyt til musikken og inden du får set dig om har du nået din destination.