SMS Lån – Er det godt eller skidt?

Der kan være mange grunde til, at du går og overvejer at tage et sms lån. En af dem, er at du mangler penge, og en anden kunne være, at du bare gerne vil forsøde tilværelsen. Det kan være med en ny bil, indskud til en lejlighed eller en dejlig ferie.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er et kviklån som du ansøger via mobilen. I dag (2019) er alle hjemmesider mobilvenlige, og det er derfor nemt at tage et lån via mobilen. Du underskriver via NemID og det går lynhurtigt. Et SMS lån er på 1000 kr til 10.000 kroner og beløbet bliver udbetalt til din konto i løbet af 24 timer.

Hvad koster et SMS lån?

Der er både renter og gebyrer på et SMS lån. De kan være alt mellem 7-10% som en kassekredit og flere hundreder procenter. Nogle SMS lån er endda på flere tusinde procenter hvis ikke man betaler til tiden, og derfor er det vigtigt at overholde sine afdrag. Du betaler afdrag én gang om måneden, men kan i særlige tilfælde få lov at slippe i dyre måneder som f.eks. december hvor der skal købes julegaver.

En dame der låner penge via SMS

Hvem udbyder SMS lån?

Du kan finde SMS lån på mange hjemmesider. De mest populære ligger i toppen af søgemaskinerne, og der finder du også Tempest SMS lån. Tempest er en hjemmeside som er specialiseret i at levere lån til danskerne. Det inkluderer alt fra sms lån, kviklån og forbrugslån. Der er også sider omkring billån og lån hvis du skal ud og rejse.

Hvor kan jeg finde SMS lån?

Går du ned i din egen bank kan du næppe finde dig et sms lån. Det bedste din egen bank kan tilbyde dig er forbrugslån eller en kassekredit. Selvfølgelig vil din bank gerne tilbyde dig et andelsboliglån eller et realkreditlån hvis du skal købe lejlighed eller et hus. Hos de store banker som Danske Bank eller Nordea vil du kunne finde kassekreditter med renter på 7-10%. Det er en del billigere end et SMS lån, så derfor skal du altid tale med din egen bank før du begynder at låne penge.